Free Healing – Tilmelding

Tilmeld dig & modtag koden til
dine GRATIS HEALING lydfiler  

Ved tilmelding får du adgang til guidede healinger og healings teknikker. Healingerne er lidt anderledes og kortere end dem du kan købe i shoppen. I disse healinger inviterer jeg dig til at gøre lidt mere selv og du vil lærer nogle metoder, som du kan bruge til at hjælpe dig selv i dit liv.

*Er du allerede tilmeldt mit healingsbrev og mangler koden, kan du afmelde dig og derefter tilmelde dig på ny. Koden indtaster du her

 

FØLGENDE HEALINGER LIGGER PÅ SIDEN

Connect til din essens healing
Denne healing er til dig, der har brug for at komme tilbage til dig selv. Lige nu og her. Er du særlig sensitiv eller føler du dig langt fra din kerne, kan du have en tendens til at miste dig selv i mødet med andre. Denne healing hjælper dig med at komme tilbage, reconnecte med din sjæl og hvile stærkt i din kerne.

Giv dig selv det du har brug for
Uanset hvordan du har det lige nu, kan du ændre din tilstand og højne din vibration med denne powerfulde healingsteknik.

Stå stærkt i dig selv
Lær mine 3 favorit teknikker til at optimere dit energifelt, inden samværet med andre. Brug efter behov, så du hverken lækker eller ubevidst ’stjæler’ energi.


DET SIGER ANDRE

‘Jeg er SIMPELTHEN SÅÅÅÅ glad for dine gratis healinger, som jeg laver næsten dagligt……øøøøj altså de er skønne :0))) Og gør en KÆMPE forskel for mig’.
Kh Majbritt

‘Din gratis healings lydfil er helt helt helt fantastisk – den bedste jeg nogensinde har haft. Jeg bruger den sågar til nogle af mine elever (ridning) inden vi skal træne hestene – den er et HIT’.
Nicole

Du skal vide, at du har gjort en afgørende forskel i mit liv.
Efter at have lyttet til en af dine lydfiler (første gang nogensinde!), oplevede jeg en spontan healing af et voldsomt traume, som sad som posttraumatisk stress i mit nervesystem. Det øjeblik blev et opvågningsøjeblik for mig og jeg definerer det i dag, som noget af det vigtigste der er sket i mit liv. Det var nok kulminationen af mange års arbejde med det traume – men det var intet mindre end mindblowing… TAK.’
Kærligst Valdis

 

HeartBliss logo pink