Blog

Følelser – formår du at slippe dine?

Følelser – formår du at slippe dine?

Har du svært ved at håndtere dine følelser og blir du nemt triggered af dine børn når de græder højlydt, piver, plager, bliver vrede eller råber? Fik du lov til at vise din vrede eller smerte som barn eller skulle du hurtigt stoppe, ind på dit værelse eller ‘op igen’?

HVORDAN HÅNDTERER VI BEDST VORES FØLELSER?

Få af os har lært som barn, hvordan vi håndterer vores følelser hensigtsmæssigt. Eller hvorfor vi overhovedet har følelser. Vores følelser er vores indre pejlemærke og GPS for, om vi er på rette vej eller på afveje. Formålet er at slippe de følelser der kommer og så handle på det underliggende behov vi mærker (fx. få sovet, sagt fra, takket ja osv.), så vi kan komme tilbage i balance og flow.

Det er en kæmpe gave at lære os selv og vores børn, hvordan vi kan håndtere vores følelser dagligt. Følelser skal mærkes og forløses. Ikke løses. Det er ikke alle der har brug for at tale meget om deres følelser, mens andre taler sig til forløsning. Hvis vi som voksne ikke har lært at håndtere vores følelser, så vil vi ubevidst lægge dem i kroppen og efter kort tid mærke de mange følelser som fysisk smerte eller ubehag. Derfor kan alle fysiske symptomer føres tilbage til ubearbejdede følelser.

FØLELSESKITTET

doTERRA har lavet nogle fantastiske følelses blandinger til netop at hjælpe os med at forløse vores følelser, hurtigt og nemt. Seks af dem fås samlet i følelseskittet, hvor du sparer en hel del, når du tilmelder dig som engroskunde her

De 6 blandinger kan ydermere heale og balancere vores chakraer.

FØLELSESKITTET

De 6 blandinger:

CONSOLE – Rod chakra

En “samlende” blanding der bringer lindring og trøst ved sorg, tab og smerte. Oplagt til begravelser og store slip i livet, men magisk til enhver form for sorg, også udefinerbar sorg. Console giver lindring, ro og stilhed, fordi vi bliver i stand til at mærke smerten og cirkulere den op og ud. Vi bliver samtidig i stand til at “turde” stilheden og tomheden, hvilket er essentielt i healende processer.

Indeholder: Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyris, Sandalwood, Rose og Osmanthus.

PASSION – Hara chakra

En opløftende blanding som lærer os at LEVE livet. Passion får os i kontakt med livets frikvarter, som er hele pointen med at være her. Giver også mod og lyst til at bevæge os uden for komfortzonen, hvor al ny læring og vækst befinder sig. Booster kreativitet, spontanitet og fantasi, mens trangen til pligt og kedelige rutiner dæmpes. Pligt og alvor erstattes af gejst, sjov og dyb begejstring. Nydelsen kommer i centrum.

Indeholder: Cardamom, Cinnamon, Ginger, Clove, Sandalwood, Jasmine, Vanilla og Damiana.

MOTIVATE – Solar Plexus chakra

En blanding der giver opbakning, motivation og inspireret handling. Giver vilje og evne til at gå med de intuitive indskydelser. Støtter evnen til at stå stærkt i forhindringer, begrænsninger og udfordringer. Ideel når vi udsætter og hænger fast i tilløbet, der altid er det værste. Oplagt til tungere opgaver, vi ikke er klar til at slippe. Motivate hjælper os i gang, og derfra genetableres flowet, og tungheden slippes.

Indeholder: Peppermint, Clementine, Coriander, Basil, Yuzu, Melissa, Rosemary og Vanilla

FORGIVE – Hjerte chakra

En blanding som lindrer vrede, bitterhed, fordømmelse og kynisme. Vi bliver i stand til at mærke vores reelle behov og ære vores grænser. Forgive hjælper os til barmhjertighed og rummelighed, også i relationen til os selv. Vi lander i tilgivelse, forståelse, tolerance og empati. Selvom vrede er en grundfølelse, så handler vrede altid om modstand og noget, vi har overhørt. Med Forgive bliver vi i stand til at mærke vreden og justere efter den. Olien hjælper os med at give slip.

Indeholder: Spruce, Bergamot, Myrrh, Vanilla, Juniper Berry, Arborvitae, Nootka Tree, Thyme og Citronella

CHEER – Hals chakra

En opløftende blanding som transformerer tungsind og blå toner. Cheer giver håb. Alt nyt begynder med håb, fordi håb baner vejen for nye muligheder. Vi kan ende i en forventning om permanent lidelse og ren overlevelse, og dermed en ond cirkel hvor den ene ulykke afløser den anden. Overordnet set har vi alle glæde som livsformål, så vi er på en sikker afvej, hvis glæde ikke er en central del af vores hverdag.

Indeholder: Wild Orange, Clove, Star Anis, Lemon, Nutmeg, Vanilla, Ginger og Cinnamon

PEACE – Tredje øje & Kronechakra

En blanding som giver dyb, indre og ydre ro, hvilket er en stor mangelvare for de fleste. Mange lever i en permanent tilstand af konstant stress og pres både indefra og udefra. Peace inspirerer os til at slippe al kontrol og de mange invitationer til støj, kamp og drama. Vi lander i stilhed og tomhed og en dyb forståelse af, at verdensfred begynder med os hver især. Peace skaber kontakt, tryghed og dyb, stille ro. Forcering og pres forlader systemet.

Indeholder: Vetiver, Lavender, Ylang Ylang, Frankincense, Clary Sage, Labdanum og Spearmint

 

Du kan se de 6 følelsesblandinger her i Aromaterapi – følelseshjulet

Kittet hedder ESSENTIAL AROMATICS DIFFUSED KIT.

OBS! Dette kit fås ikke længere som et enrolment kit. Ønsker du følelseskittet første gang du køber, så husk at lægge ‘doTerra Essentials Booklet (English) + Enrollment fee‘ i kurven først. Engrospris: ca 1.441 kr

LÆS også Jeg vil gerne købe kittet. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *