FAQ om kroppen

Jeg forstår ikke min krop – er jeg den eneste?

Nej, det er du bestemt ikke. Jeg har haft tusindevis af kroppe i behandling. Min erfaring er, at der er meget få mennesker der forstår og lytter til deres krop. Faktisk er der groft sagt 2 typer. Dem der overhører deres kropssignaler fuldstændig og istedet dulmer med mad, overarbejde, kaos/stress, eller anden afhængighed. Og dem der hører signalerne men ikke ved, hvad de betyder, eller hvad de skal gøre ved dem.

Hvorfor skal jeg bede om hjælp – er det ikke noget kroppen burde klare selv?

Kroppens celler husker alt det vi har været igennem. Både det gode og det mindre behagelige. Traumer er uforløste chok, som sætter sig forskellige steder i kroppen. Stederne kan være relateret til årsagen, men er det ikke altid. Derfor er det ikke nok at slå op i en bog om kost og udrensning hvis du har fordøjelsesproblemer. Jo flere uforløste traumer der hober sig op igennem dit liv, jo flere blokeringer vil der komme i dit energi flow og jo værre og sværre vil du få det. Netop fordi traumerne er uforløste, har kroppen brug for hjælp til at forløse dem, enten af dig selv eller en anden.

Din krop vil dig kun det allerbedste. Den er din enestående mulighed for at opleve og nyde dig selv, andre og verden. Derfor er det SÅ vigtigt at du lytter til den og giver den de kærligste betingelser. For at den kan heale sig selv, er det vigtigt at livsenergien flyder så frit som muligt. Din krop vil derfor altid forsøge at råbe dig op når dette ikke er tilfældet. Det gør den først blidt, derefter med smerte og tilsidst sygdom. Selv ved svær sygdom, forsøger kroppen at heale sig selv.

Det er slet ikke meningen, at vi skal kunne klare alting selv her i livet. Noget meget smukt er, at kunne bede om og modtage hjælp.

Hvordan hjælper jeg min krop bedst?

Det bedste du kan gøre, hvis du ikke selv formår at forstå dine symptomer, er at bede om hjælp til at forstå og heale din krop. Hjælpen kan være i form af en behandler, bog, ven, indsigt, drøm, osv. Når du for fjerde måned i træk får blærebetændelse eller har svært ved at blive gravid, er det fordi din krop signalerer til dig, at der er fysiske, psykiske eller spirituelle ubalancer eller blokeringer.

Min styrke er, at kunne oversætte dét, din krop ønsker at formidle. Endvidere kan jeg lynhurtigt pejle mig ind på årsagen til din evt. ubalance og gøre det der skal gøres energetisk, for at hjælpe din krop med at komme tilbage til balance og heale sig selv.

I vores essens er vi alle lavet af energi. Derfor giver det god mening at arbejde med energien i kroppen, når vi vil ændre noget på en dyb og vedvarende måde.

Din krop er din ven.

Elsk den. Nyd den. Støt den.