Blog

Invitation til privat facebook gruppe

Invitation til privat facebook gruppe

En gruppe for dig, der ønsker at lære om, hvordan du bruger de rene Essentielle Olier til at højne din vibration, bevidsthed & livskvalitet på daglig basis.

I gruppen inspirerer og vejleder jeg omkring de højt frekvente æteriske olier og produkter fra doTERRA, fordi de har gjort sådan en markant positiv forskel i mit eget liv og helbred.

doTERRAs olier er 100% rene og er derfor terapeutiske. De kan indtages og er de æteriske olier, jeg kan stå inde for. Brug derfor kun disse for at opnå den effekt jeg henviser til.

Er du eller dit barn særligt sensitive, er disse olier højst sandsynligt svaret på dine bønner.

Denne gruppe administreres af Urtemediciner (BSc) og Dybt Transformerende Healer: Camille Safijér fra HeartBliss.

Du vil derfor kunne opleve at modtage healing og forløsning, blot ved at være aktiv medlem. Vælger du at bruge olierne, vil du endnu hurtigere mærke forbedringer og højnet energi i dit liv.

Du er velkommen til at stille mig spørgsmål angående olierne. Ønsker du at få mit klarsyn på hvilke olier og evt. kosttilskud fra doTERRA, ville være de helt rette for dig, kan du bestille en konsultation her -> https://heartbliss.dk/konsultation/

🌱 Denne gruppe er for dig, der er interesseret i doTERRAs olier og produkter. Du er velkommen til at invitere interesserede venner med.

Jeg glæder mig til at dele disse helt igennem magiske olier med dig.

 

Følg dit hjerte,

💗 Camille Safijér

 

Ønsker du at være med i gruppen klik -> HER

Gruppe

LÆS mere om olierne her

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *