Blog

Diffuser – hvad er det?

Diffuser – hvad er det?

For at få maksimal udbytte af dine æteriske olier, skal du have en diffuser. En diffuser er en forstøver, der spreder olie molekylerne ud i hele rummet.

Med en diffuser forstærker du aromaterapiens effekt, fordi du over en længere periode påvirkes af de specifikke høje frekvenser, som olierne indeholder.

En diffuser er også god til de duftfølsomme, fordi du kan fortynde duften ned til det mindste, ved kun at putte en dråbe æterisk olie i vandet.

Jeg kender flere der helt har undgået at blive sæson eller vintersyge, fordi de kører OnGuard olien i deres diffuser, når der er mange virusser i luften. Maleleuca og Air kan du bruge sammen med OnGuard til hoste og forkølelse, hvis du eller dine børn er blevet syge.

En diffuser er genial til institutioner, i hjemmet og hvis du er behandler med et venteværelse og behandlerrum eller yogasal. Som behandler, kan du tilføje de beroligende olier, som AromaTouch, Lavendel, Balance, Peace og Serenity.

SÅDAN BRUGER DU EN DIFFUSER

En diffuser er elektrisk og består af en beholder, hvori du hælder vand og de essentielle olier du ønsker. Start med 3-4 dråber olie. Du kan altid tilføje mere. Når du tænder for maskinen, begynder den kolde vanddamp at stige, så du nu kan dufte olierne. Snart kan du dufte dem i hele rummet, alt afhængig af størrelse.

Du kan vælge at bruge en enkeltstående olie eller blande forskellige, alt efter smag og behov.

De fleste diffusere har flere tidsindstillinger, så diffuseren kan køre i kortere eller længere tid, med forskellige intervaller. Der er også forskellig farvet lys du kan vælge eller du kan slukke dem helt.

Du kan bruge din diffuser i soveværelset, til at hjælpe dig med at falde i søvn og sove igennem. Hvis du ikke vil have at den skal køre hele natten, kan du putte mindre vand i, så diffuseren slukker efter kortere tid.

SÅDAN VÆLGER DU OLIER

Brug de opkvikkende olier om morgenen (Citrus olier, Peppermint, Elevation) og de mere beroligende og søvndyssende om aftenen (Lavendel, Vetiver, Serenity). Brug diffuseren om natten i soveværelset med soveolierne, for en god nats søvn. Tilføj Air hvis du har svært ved at trække vejret frit. Lavendel kan for nogle også bruges om dagen, da den støtter kommunikation.

De groundende olier, som træ-noterne, fx. Balance og Cedarwood kan du bruge både dag og nat. Ligesåvel harpiks olierne, som Frankincense og Myrra.

Her finder du en skøn guide til forskellige diffuser blends.

SÅDAN RENSER DU DIN DIFFUSER

Tøm beholderen for vand og tør den af med en blød klud. Fyld op med vand til den røde pind og tilføj en spiseskefuld økologiske lager eddike. Sæt låg på og lad diffuseren køre i 10 minutter. Tøm beholderen og tør godt af med en klud. Rens efter behov og ca. en gang om ugen, hvis du bruger din diffuser flittigt. Så holder den længst.

DE FORSKELLIGE DIFFUSERE

Der findes flere forskellige diffusere. doTERRA tilbyder følgende enkeltvis eller til stor besparelse, som en del af deres Enrolment-kits:

 

The Petal. Findes i Home Essentials kit og AromaTouch Diffused Kit

 

 

 

 

The Lumo. Findes i Essential Aromatics Diffused kit

 

 

 

 

The Brevi. Midlertidigt tilgængelig i Europa. Fås med en gratis 15 ml Harvest Spice.

 

 

 

 

    The Brevi Marble. Netop udkommet. Fås med en gratis 15 ml Holiday Peace

 

 

 


The Lotus. Købes stykvis i shoppen.

 

 

 

 

Du finder de forskellige enrolmentkits og diffusere i min shop til engrospris her!

Jeg vil igang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *