Blog

Den gyldne orgasme

Hvis du er en af de mange kvinder, der aldrig har fået en orgasme eller ikke mærker særlig meget under sex, vil jeg anbefale dig at læse den just udkommende bog, Autobiography of an Orgasm, af Betsy Blankenbaker.

Betsy er en kvinde der besluttede sig for at researche orgasme, efter i alt for mange år ikke at have mærket noget som helst. Hun fik sin første orgasme som 36-årig og havde dermed ‘faked’ sine det meste af sit liv, selv med sine to ægtefæller. Hendes beslutning som 45-årig og mor til 4, om at ville mærke så meget som muligt, blev til en 5-årig rejse, der stadig fortsætter og som fornylig er blevet til en bog.

Betsys rejse i at ville mærke meget mere af sin krop, kender jeg fra mit eget liv. Jeg har selv været på samme rejse og kender 9/10 af de eksperter hun har været hos. Jeg mødte fx David Deida tidligt i min søgen, fordi jeg var så heldig at assistere ved et af hans eneste 3-dages workshops i Danmark. Han introducerede mig for begrebet ‘fucked open to God’. Det åbnede hele min virkelighed for, at sex og orgasme – fra at have været vejen til mere skam og tabu -, blev portalen til mit kropslige møde med det guddommelige i mig.

Dette blev startskuddet til min forening af det spirituelle og det sexuelle og begyndte min healing af al den religiøse skam jeg var blevet hjernevasket med, i min kostskolegang i Afrika og som ikke underligt, havde sat sig som blokeringer i min krop. I dag er min krop åbningen til det mest spirituelle, smukke og kærlige jeg har oplevet.

Min egen healing i at forbinde mig til min krop, elske den og mærke mere, blev også min åbning til at lave Sexual Healings for andre for ca. 7 år siden. Lige pludselig blev det så tydeligt for mig, hvor forbindelsen fra hjertet til kønsdelene var cuttet fx og dermed nydelsen og skaberkraften, i både mandelige og kvindelige klienter. Jeg har hjulpet mange finde tilbage til nydelsen – nydelsen i kroppen under sex og øge potentialet for at mærke meget mere ad denne vej. I dag tilbyder jeg stadig Sexual Healings i form af Heal Me sessioner.

Tak til modige Betsy for at dele sin meget personlige rejse i at heale sin krops- og sexuelle skam. Må den inspirere flere til at gøre det samme, så vi kan få det så sjovt som muligt i vores kroppe og derigennem finde mange af de oplevelser og følelser vi længes efter.

Det er ingen skam ikke at kunne mærke. Det er et tegn til dig fra din krop om, at du har lukket af for nogle steder følelsesmæssigt, energetisk og fysisk. Disse steder kan du få hjælp til at åbne op for, få forløst og healet. Det er også muligt du kan gøre det selv. Så du igen kan mærke alt hvad der er dig… også nydelsen.

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *