Blog

De 10 mest anvendte æteriske olier du må eje

De 10 mest anvendte æteriske olier du må eje

doTERRAs 10 mest anvendte olier også kaldet “Hjemmeapoteket”. De er samlet i kits til gode priser. Family Essentials i 5 ml eller Home Essentials i 15 ml og en Petal diffuser:

PEBERMYNTE

Opkvikkende olie som bringer glæde. Vækker krop, sind og ånd. Hjælper os til at flyde med livet i et nærende flow i stedet for at holde fast og forsøge at kontrollere. God til hovedpine og spændinger. Nedsætter feber og hedeture. Lindrer køresyge, hikke og kvalme. Vækker alle sanser. Perfekt “genstarter” om eftermiddagen. Lækker i kakao og hjemmelavet chokolader.

CITRON

Olien for fokus. Styrker koncentration og det mentale plan. Vi bliver i stand til at tage et skridt ad gangen. Giver klarhed og transformerer forvirring og tunghed. Lindrer udmattede hjerner og skaber mental fleksibilitet. Støtter indlæring og koncentration samt opløser følelsen af at være dum. Skaber glæde og energi.
Ideel til detox, fordøjelse og øm hals. Drik 1 dråbe i en karraffel vand henover dagen, for at rense din krop, lever og lymfe.
Super til rengøring og alt fedtet, også rester af klistermærker og rens af grøntsager.

MELALEUCA (TEA TREE)

Olien for energetiske grænser. Naturlig desinfektion. Ideel til medafhængighed og snyltende energier. Vi bliver hurtigt drænede, når vi ikke har naturlige grænser. Tea Tree styrker os i at slippe alle toner af martyr- og redderenergi, som i sidste ende gør os til ofre for os selv. Ideel til udslet, bumser, myggestik og små sår. Parasitter, svamp, mug og skimmel. Fjerner modstand og det, som dræner os.

FRANKINCENSE

Olien for sandhed. Vores individuelle sandhed. Langt de fleste undertrykker deres reelle behov, både over for sig selv og andre. Giver nye perspektiver. Højner bevidsthed og skaber spirituel vækkelse og evolution. Styrker os i at slippe løgne og alle former for lavere vibrationer. Fjerner skyklapper og bringer lys i mørket. Styrker relationen til far. Kendt som kongen over alle olier.
Ideel til hud, celler og nervesystem. Angst og spændinger. Celleregenererende.

LAVENDEL

Beroligende. Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade os selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til søvn (20 % bliver dog meget snakkende). Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg. Ideel til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe.

OREGANO

Booster immunsystemet. Skærer alt negativt fra, også fx fodvorter. Fjerner alt, der forhindrer vækst og opløser begrænsninger. Ideel til stædige typer, som man ikke kan lære noget. Oregano viser os vejen til ydmyghed og given slip, også i jagten på det materielle. Oregano er en varm olie. Derfor kan den med fordel indtages i kapsler eller fortyndes med kokosolie og smøres langs rygsøjlen.

ZENGEST (DigestZen)

Støtter os i at fordøje. Både den reelle fordøjelse men også livet generelt. Ideel til perioder med forandring og vækst. Genial til overstimulering og overvældelse. Derfor ideel til særligt sensitive eller alle inden for autismespektret. Lindrer køresyge og søsyge. Skaber rum til at lukke nyt ind. Genial når vi føler os overfodrede og underernærede, fordi livet er fyldt med for meget ligegyldigt støj.

AIR (BREATHE)

Støtter os i at slippe sorg og smerte. Støtter lunger og vejrtrækning. Lungerne opbevarer vores sorg og er samtidig stedet, vi mærker begejstring. Med megen sorg er der ikke plads til begejstring. Støtter evnen til at tage livet ind og slippe det brugte. Fjerner dårlig og stagneret lugt. Lindrer snorken. Åbner op. En meget transformerende og healende blanding, som assisterer os i at slippe dybe indkapslinger.

DEEP BLUE

En blanding som lindrer fysisk smerte. Vi har smerte, fordi vi presser os selv, og vi bliver pressede af smerte. Hjælper os til at mærke de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde. Smerten slipper i takt med, at følelserne transformeres. Smerte indeholder altid en historie og vejviser, og Deep Blue fungerer som en kærlig rejseleder. Perfekt til “nybegyndere” inden for bevidsthed og kropsarbejde.

ON GUARD

En blanding som giver beskyttelse både i relation til grænseoverskridende personligheder men også bakterier, svamp, parasitter og virus. Styrker immunforsvaret. Giver os styrken til at stå stærkt i os selv og sige ja og nej til det for os rigtige. Genial til alle former for medafhængighed. Vi styrkes i at styre uden om negative valg og undgår derfor, at kroppen skal håndtere de ødelæggende og drænende konsekvenser af det.

 

Hjemmeapoteket er et naturligt alternativ til den kemiske håndkøbsmedicin. Olierne transformerer de mange fysiske symptomer, fordi de går ind og transformerer følelserne, som ligger bag. Derfor er der tale om transformation af reelle årsager og ikke symptombehandling. Olierne kan også anvendes som hjælpere i personlig udvikling eller til at højne energi og bevidsthed.

De fleste af olierne fra Hjemmeapoteket kan indtages, undtagen DeepBlue og Air. Disse 2 diffuses eller smøres på kroppen, fortyndet i en bæreolie, fx FCO (fraktioneret kokos olie – fås i shoppen).

Du finder DoTERRA Family Essentials & Home Essentials kit lige her:

Engrospris for Family Essentials: ca. 1.430 kr & for Home Essentials inkl. Petal diffuser: ca. 2.090 kr (Mest værdi for pengene).

LÆS hvordan du nemt kommer i gang med at købe doTERRA produkter & kits helt lav praktisk her

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *