Blog

Copaiba – mit vidunder mod stress

Copaiba – mit vidunder mod stress

Havde det ikke været for Copaiba, en æterisk olie, er jeg ikke sikker på hvad der var blevet af mig. Eller min familie. Efter 2 år med alt for lidt søvn, opbrudte og søvnløse nætter, pga. en meget aktiv og vågen baby, hang mine nerver i laser. Jeg havde det som om, de sad på ydersiden af min krop og vibrerede non-stop. Der skulle intet til og jeg for sammen, blev forskrækket eller begyndte at græde eller råbe i afmagt, fordi jeg var så udmattet af at være i konstant alarm beredskab.

Intet hjalp

Jeg prøvede alverdens hjælp, behandlinger, kropsterapi, massage, tapping, kosttilskud, remedier, homøopati, gik barfodet, kiggede i morgen sollys, gik ture i naturen, lå ude på græsset for at grounde min krop, havde dejlig sex, sov lur, ammede, mediterede, lavede daglig yoga, åndedrætsøvelser, visualiseringer eller ingenting. Altsammen var rart, men hjalp ikke en dyt på mit nervesystem, som konstant var i kamp-flugt mode.

Det var simpelthen så drænende og opslidende, ikke at kunne falde til ro inde i mig selv. Samtidig skulle jeg stadig være mor for min lille og store, og brugte en masse resourcer, jeg ikke fik ladet op igen via søvnen. Det var en frygtelig ødelæggende spiral.

Mine bønner blev hørt

Og så kom den velsignede dag, hvor jeg hørte om Copaiba – en æterisk olie fra doTERRA. Jeg bestilte den omgående og fik den med det samme på tungen, da jeg modtog den med posten.

Boom. Alt var stille inde i mig igen. Jeg var til stede. Jeg følte mig rolig, nærværende, balanceret og fuldstændig i nuet.

Det føltes simpelthen som et mirakel, at det var muligt at have det sådan inde i mig igen, fra det ene øjeblik til det andet. Og sågar kun med én dråbe olie. Du kan tro, at jeg fik øjnene op for hvad de æteriske olier fra doTERRA ellers kunne. Og du kan tro, at jeg blev motiveret for at sprede dette vidunder af et naturmiddel. Især fordi, jeg har oplevet med krop og sind, hvor skrækkeligt og magtesløst det føles, ikke at kunne finde dét der skal til, for at få det godt. Der var ikke andet for, end at jeg måtte joine doTERRA. (Læs mere om det eventyr her)

Køb den Copaiba jeg anbefaler her

Der skal kun én dråbe til

Det sublime ved de æteriske olier er, hvor lidt der skal til, for at genskabe balance i kroppen og sindet. Olierne har hver deres frekvens, som overføres til vores celler når vi indtager dem. Når vi tilmed indånder dem, aktiverer de den limbiske del af hjernen, der styrer vores følelser og hukommelse. Effekten mærkes derfor hurtigt.

Jeg bruger Copaiba ved at hælde en lille dråbe på hånden, som jeg derefter slikker af. Nogle gange dypper jeg min tommeltot i dråben og sætter den op i ganen eller drypper en dråbe på tungen. De første par dage tog jeg den ret ofte (måske 4 x per dag) – nu går der meget længere i mellem, hvilket jeg ser som fremskridt og at mit nervesystem er ved at hele. Copaiba virker meget kraftfuldt internt, så hvis du har brug for en blidere løsning, smør den på udvortes.

Copaibas mange egenskaber

* Skaber ro i nervesystemet. Beroliger ængstelse og nervøsitet.

* Indvortes booster den immunsystemet og hjertekredsløbet, samt støtter fordøjelsesystemet.

* På huden mindsker den urenheder og stimulerer huden i at danne friske nye hudceller. Giver glød og silkeblød hud.

* Copaiba handler om at løfte sløret for alt det ubevidste og gemte. Olien lyser i mørket og hjælper gammel bagage op og ud.

* Smertelindrende – fordi følelsesmæssig smerte giver fysisk smerte.

* Copaiba transformerer skyld og skam, der også er gammel smerte. I bunden af al skam ligger uværdighed og manglende selvkærlighed, hvilket er den ultimative smerte. Med Copaiba støttes vi i at heale fortiden.

Copaiba er doTERRAs bud på et alternativ til Cannabis olie. Personligt kan jeg ikke tåle CBD olie, hvorimod Copaiba harmonerer med mig.

Så hurtigt virkede Copaiba på mit barn

De sidste 2 aftener, har min 7-årige datter været alt for excited til at kunne falde i søvn, pga. første skoledag. Hun bad mig om jeg ikke lige havde noget, der kunne få hende til at falde til ro. Selvfølgelig havde jeg det – mit nye vidundermiddel, Copaiba. Jeg bad hende slikke en halv dråbe fra hånden og smurte lidt lavendel under fødderne. Der gik max halvandet (1,5 !) minut før hun faldt omkuld. Hun sov førend jeg nåede at skrue låget på flaskerne.

Du finder Copaiba til €40 engrospris i min shop her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *