Blog

Boost dit immunsystem

Boost dit immunsystem

En af de mest effektive måder at booste dit immunsystem, er ved at sænke stress og bruge de essentielle olier til at højne din vibration.

Boost dit immunsystem med de 100% rene essentielle olier fra doTerra. De kan både indtages, smøres på kroppen, indåndes og diffuses i rummet, for at desinficere og berolige.

Skab dit eget effektive Hjemmeapotek

‘Hjemmeapoteket’ er en samling af doTerras 10 mest anvendte olier og er simpelthen så brugbart i disse tider. Jeg bruger olierne hver eneste dag og priser mig lykkelig for dette naturlige, billige, alsidige og ikke mindst, giga effektive remedie.

Hjemmeapoteket fås i 2 forskellige udgaver: Family Essentials kit (5ml olier) & Home Essentials kit (15ml olier + Diffuser). Du kan læse mere om hvilke olier kittene indeholder, inkl. se priserne her

Ønsker du at købe et kit, sparer du 25% ved at oprette dig som engroskunde her

Tilføj ‘Family Essentials kit’ eller ‘Home Essentials kit’ til din indkøbskurv. Som kunde er der ingen binding eller købsminimum.

Lav din egen ‘Boost dit immunsystem’ blanding

Køber du ‘Veggie Caps’ til €5 i shoppen (tomme vegetabilske kapsler) – kan du lave din egen immunboostende mix, som kan indtages. FLOOM bruges ved antræk til influenza og kan både indtages, rulles på kroppen opblandet i bæreolie (fx FCO fraktioneret kokos olie) og diffuses. Se opskriften på billedet:

 

Boost dit Immunsystem Mix

Olier til Ro og Grounding

Har du brug for beroligelse og tryghed, brug blandingerne Peace og Calmer (roller til børn), der deaktiverer kamp/flugt responsen. Balance til grounding og Serenity til en dyb og rolig nats søvn. Blandingerne kan diffuses, indåndes og smøres på kroppen.

Olierne fås via shoppen her til engros priser

LÆS hvordan du nemt kommer i gang med at købe doTerra produkter & kits helt lav praktisk her

Nyd denne tid til at sænke farten og genoplade, hvis du er så heldig at kunne blive hjemme.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *