Blog

BOGO – Køb en olie & få en GRATIS!

BOGO – Køb en olie & få en GRATIS!

Fra i dag til og med d. 22 Juli, er der følgende 3 skønne BOGO tilbud i min doTerra shop:

💛 Køb Serenity Softgels €25.25 og få 15 ml Cedarwood gratis
💛 Køb 15 ml Turmeric (anti-inflammatorisk) €34.00 og få 15 ml Island Mint gratis
💛 Køb 15 ml Thyme (Timian) €37.50 og få 15 ml Marjoram (Merian) gratis

BOGO betyder: Buy One Get One free!

Tilbudene kan købes alene eller samlet. Via LRP (loyalty reward program for eksisterende kunder) eller Single Order.

Alle kan købe – også hvis du er helt ny og signer op mellem d. 20-22 Juli (se hvordan nederst på siden). Der kan maksimalt købes fem af hvert tilbud pr. konto. Ordren skal shippes med det samme.

Forklaring på Olierne

Serenity Softgels: en vidunderlig beroligende blanding til at forbedre søvn & ved jetlag. Serenity støtter os i at slippe stress, overansvar, nervøsitet, overvældelse og geare ned.

Cedarwood: Olien for fællesskab. Hjælper os til at knytte sociale bånd. Vi kan være så vant til at klare alt selv, at vi ikke naturligt trækker på andres styrker og støtte. Cedarwood lærer os at tage imod hjælp og giver os en følelse af at høre til i forståelsen af, at ingen kan få succes alene. Groundende træolie.

Turmeric: Olien løfter i perioder med stor forandring, og vi lander i troen på det gode i mennesker og livet generelt. Løfter os væk fra ugerninger, uretfærdighed, fordømmelse, undertrykkelse og partiskhed, så vi lander i styrke, tro og mod.
Fysisk er gurkemeje ideel til inflammation, der ifølge Louise Hay handler om frygt, samt tendensen til at se rødt og brænde op indefra. At sætte ild til sig selv via indestængte og ubearbejdede følelser.
Køber du Turmeric til indvortes brug, kan jeg anbefale at købe ‘Veggie Caps’ (€5), som er veganske kapsler du kan hælde dråberne i inden du sluger dem. Fås i shoppen.

Island Mint er en blanding af: Lemon, Lime, Peppermint og Spruce. Den er groundende, opkvikkende og opløftende på samme tid. Super lækker i diffuseren eller i bilen. Olien er en LTO (Limited Time Offer) og fås derfor kun i denne periode.

Thyme: en af de mest effektive olier til at transformere ubalancerede følelser. Olien har evnen til at heale tung negativitet og uforløste mønstre. Især had og vrede som får hjertet til at lukke sig.
Timian er også effektiv imod snorken. Her kommes den på storetåen.

Marjoram: smelter hjertemuren. Er vores tillid blevet svigtet, så vil vi ofte forme en mur omkring vores hjerte, og vi vil frygte at lukke andre helt ind. Kulde, afstand og tilbagetrækning erstattes af tillid og kærligt nærvær.
Bruges også til smertelindring i ‘Morfin bomben’ (se opskriften på min Instagram)

Sådan køber du

Du bestiller her hvis du er ny & vil have BOGOs til engrospris👇

Klik ‘Join & Save’ og følg instrukserne på siden for at få fast 25% rabat.

Se en mere udførlig guide til hvordan du gør her

P.S.

Sidst blev flere BOGOs udsolgt. Så læg din ordre med det samme, hvis du vil være helt sikker på ikke at gå forgæves.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *