Blog

Bliv Gravid på naturligste vis

Bliv Gravid på naturligste vis

Hvis du gerne vil være gravid og optimere betingelserne i din krop for, at det sker naturligt, så læs med her. Bliv gravid med hjælp fra naturens essentielle olier.

OPFØR DIG SOM OM 

Det allerførste du skal gøre, hvis du gerne vil blive gravid, er at TÆNKE og OPFØRE dig som om, du allerede er gravid. ‘Like attracts like‘. Så hvordan ville du behandle dig selv og din krop, hvis du var gravid? Hvordan ville du spise, tænke, sove, motionere, oplade osv. Gør det allerede nu og undgå for så vidt muligt stress.

DETOX & RYD UD

Dernæst, detox din krop og indre organer. Det er alfa og omega for at skabe et gunstigt undfangelses-miljø. Du blir dagligt udsat for tusindevis af toksiner og miljøgifte, hvoraf de fleste af dem, er i dit hjem. De ophobes bl.a. i din lever, fedtceller og tarme. Tarmen ligger lige opad dine æggestokke og livmoder. Disse giftstoffer og tungmetaller skal så vidt muligt ud inden du bliver gravid, i det omfang det kan lade sig gøre og på en skånsom måde. Se mine detox råd nedenfor.

At reducere skadelig kemi fra dit hjem og miljø er afgørende, når du gerne vil blive gravid. Det er ikke alt vi kan udrense, så det vigtigste er at skåne dig selv for, at de kommer ind i din krop. Dvs. alle kemiske og syntestiske produkter skal ud af dit hjem. Erstat dine giftige rengøringsmidler med nogle du selv laver med 100% rene essentielle olier, eller køb den færdigblandede OnGuard Cleaner fra doTerra, så er du sikker.

Undersøg dine hudplejeprodukter og makeup. Står der ordet ‘fragrance’, ‘parfume’ eller andre lange kemiske ord i ingredienserne, så ud. Stop med at bruge parfume! Det er noget af det giftigste stads du kan sprøjte på dig selv. Desuden er det skrækkeligt for din baby og jeg vil opfordre alle, der besøger en nybagt mor og baby, at sløjfe parfumen. Brug i stedet de 100% rene æteriske blomsterolier fra doTerra. Også kendt som PURE-fume.

Alt hvad der er kemisk, syntestisk eller parfumeret, er hormonforstyrrende. Dine hormoner skal fungere så tip top som muligt, derfor undgå alt hvad der kan skade og forstyrre. Emballer og opbevar heller ikke din mad i plastik. Drop plastik flasker. Drik kun filtreret vand af glas eller stål.

SPIS RENT

Spis kun biodynamisk, økologisk eller fra en bondemand du stoler på, ikke har sprøjtet osv. Gå efter høj kvalitet og støt dit lokalmiljø. Der er stor forskel på økologisk mad fra discount butikkerne til den Danske øko-bondemand, der har dyrket økologisk gennem de sidste 40 år. Spis så basisk som muligt (de essentielle olier gør kroppen mere basisk), varieret og med masser af årstidens grønt. Undgå eller skru ned for mælkeprodukter, sukker, kaffe og gluten/ GMO hvede.

DETOX made easy

Start med Cleanse and Restore kittet fra doTerra, der indeholder nøje udvalgte lever, nyre, tarm, lunger og hud udrensende og opbyggende æteriske olier og letoptagelige kosttilskud, der støtter din krop. Jeg har hørt om mange, der er blevet gravide efter en kur på 1-3 mdr. Du kan læse meget mere om hvordan du kommer i gang med det fantastiske kit her

Har du ikke mod på hele pakken, tag som minimum Zendocrine Softgels i 3 mdr., og en kur med GX Assist, hvis du har en overvækst af Candida svamp, parasitter, orm eller andet uønsket, efterfulgt af PB Assist+.

Drik en dråbe Grapefruitolie eller Lemonolie i dit vand hver morgen og gerne gennem hele dagen. Dette vil hjælpe med at afgifte din krop, hvilket også vil hjælpe din krop med at forberede dig på en undfangelse.

Fortsæt dernæst med Lifelong Vitality (LLV). Dette cellefornyende og foryngende kosttilskud vil især støtte dig ifb. med ubalancer og gener omkring din cyklus, inden, under og efter din graviditet, amning, post partum og mange år frem. LLV er simpelthen sprængfyldt med al den næring din krop, celler, hormoner og baby hungrer efter, i en let genkendelig og optagelig form. Se hvorfor jeg er så begejstret for LLV og selv tager dem her

Tag TerraZyme fordøjelsesenzymer ved hvert måltid (også når du er blevet gravid og ammer), så du får så meget næring ud af din kost som muligt, til dig og baby. Opbyg din tarmflora ved at tage daglige probiotika. En overvækst af Candida svamp kan forhindre en graviditet og 80% af dit immunsystem sidder i dine tarme. Ydermere, videregiver du din tarmflora til dit barn ved en vaginal fødsel. Giv derfor dit barn de bedste betingelser for et stærkt immunsystem, ved at give den de bedste flora fra start. Jeg anbefaler 1-3 PB Assist+ dagligt.

Får du problemer med fordøjelsen eller sure opstød under din graviditet, brug DigestZen Softgels og DigestZen (ZenGest) roller henover maven.

ESSENTIELLE OLIER DER ØGER FRUGTBARHED HOS KVINDER

1. Clary Calm

Denne magiske olieblanding fra doTerra til kvinder, indeholder Clary Sage (Salvie), Lavendel, Bergamot, Roman Chamomile, Ylang Ylang, Cedarwood, Geranium, Fennikel Frø, Gullerodsfrø, Palmarosa Urt og Vitex essentielle olier. Clary Calm regulerer dine hormoner og menstruation, og støtter din krop igennem hele din cyklus. Clary Calm øger din chance for at blive gravid. Smør den på under navlen og henover æggestokkene, og på højre ankel 2 gange om dagen. Den øger ydermere fugten i dine vaginale slimhinder.

Du kan sagtens fortsætte med at bruge Clary Calm på dine puls punkter, når du er blevet gravid. I de første 24 timer efter fødslen, er den helt uundværlig for at støtte dig både fysisk og emotionelt.

2. Clary Sage

Denne essentielle olie stimulerer hypofysen, der producerer østrogen. Dette vil hjælpe din krop med at regulere sine egne hormoner naturligt. Olien er også nyttig til at lindre kvindelige problemer, stress, depression og angst. Udover det, er olien en libido booster. Clary salvie går rigtig godt i spænd med Geranium. Ophør med at bruge Clary Sage når du bliver gravid.

3. Fennel

Fennikel hjælper med at regulere menstruationscyklussen, specielt lette og smertefulde menstruationer. Fennikel er kendt for at have en stærk østrogen virkning og er en af de mest effektive fytoøstrogene olier. Også god til at stimulere mælkeproduktion.

4. Geranium

Æterisk olie af geranium har en dybtgående balanceringseffekt på det endokrine system og hjælper med at regulere hormonfunktionen. Denne æteriske olie fungerer som en livmoder og ovarie-tonic. Geranium hjælper med at regulere uregelmæssig menstruation for at skabe en regelmæssig cyklus.

5. Lavender

Lavendel regulerer menstruationscyklussen og indeholder fytoøstrogener. Denne æteriske olie beroliger og afslapper dit sind. Forsøg på at blive gravid kan hurtigt blive stressende og lavendel er en nøgleolie til at slappe af, og skabe indre fred og ro. Meget effektiv, når den kombineres med Geranium og Clary Sage.

6. Myrrh

Myrra renser blokeringer i livmoderen, regulerer sparsomme menstruationer og indeholder fytoøstrogener.

SÅDAN GØR DU

Bland ovenstående rene olier i 10 ml bæreolie (fx. FCO: fraktioneret kokosolie) – gerne i en roller eller glasflaske med pipette. Brug 5 dråber Clary Sage, 3 dråber Fennel, 2 dråber Geranium, 2 dråber Lavender, 2 dråber Myrrh. Tilføj bæreolien til sidst. Er du sensitiv, start med 1/2 dosis olier til 10 ml bæreolie.

Start din olie-fertilitetsbehandling på den sidste dag af din menstruation. Påfør på nedre del af maven under navlen og derefter på indersiden og ydersiden af din højre ankel to gange om dagen. Det er her dine zonepunkter er til livmoderen og æggestokkene. Fortsæt indtil næste menstruation eller graviditet indtræffer. Hold pause under menstruation og start så op igen på sidste dag af menstruationen og så fremdeles.

Lider du af søvnbesvær eller tankemylder omkring det at blive gravid, kan du tage Serenity softgels inden du går i seng eller diffuse denne vidunderlige og beroligende Serenity olieblanding mens du sover. Smør den også under fødderne. Den både beroliger, nærer og dæmper angst og stress.

ESSENTIELLE OLIER DER ØGER FRUGTBARHED HOS MÆND

Nogle af de mest effektive æteriske olier til at stimulere sex hormonerne hos mænd, er Basil, Cedarwood, Thyme, Vetiver og Clary Sage (gunstig ved  mandlig infertilitet og til behandling af mandlige hormonelle ubalancer). Opbland flg. dosis i en bæreolie og put i en roller flaske du nemt kan påføre og indånde:
3 Basil, 3 Cedarwood, 2 Thyme, 4 Clary Sage, 2 Vetiver i 10 ml bæreolie, der påføres under navlen, godt omkring lænden ned til halebenet, og på indersiden af anklen 2 x per dag. Brug i minimum 3 måneder.

MINDSET & TIMING

Udover det fysiske, er der vittigheden i, at du har og bevarer et positivt mindset, at du dagligt visualiserer og mærker det for dig, som du ønsker uden krav. Og så er der den åndelige del og den guddommelige timing, som jeg vil anbefale at give dig hen til. Er der en sjæl på vej til dig? Er det nu, senere eller ikke i dette liv? Du ved det måske godt inderst inde, hvis du tuner helt ind i dig selv. Har du svært ved denne del, tilbyder jeg en Heal Me session, hvor jeg arbejder med alle de åndelige og kropslige aspekter og frigører evt. blokeringer.

Alle nævnte doTerra produkter til at øge din frugtbarhed og klargøre dig til at blive gravid, fås via min shop her. Opret dig som Wholesale Customer (engroskunde) og du sparer 25%.

Efterfølgende, vil du som doTerra kunde hos mig, blive inviteret ind i en gruppe, hvor der er masser af gratis råd og sparring, så du kommer godt fra start og bliver støttet undervejs i dit brug af de essentielle olier. Her er der andre gravide, nybagte mødre, doulaer, alverdens behandlere og kvinder, der som dig, ønsker at blive gravide på naturligste vis.

Slutteligt, er der ikke andet for, end at gøre din andel i forberedelsen, nyde elskoven og dagligt give dig hen til at modtage. Træk vejret og nyd hele rejsen Kære.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *