Bliv forhandler

Vil du forhandle doTerras magiske olier? Den bedste beslutning jeg tog!

Hvis du kunne tænke dig at bygge en nærende forretning op, mens du deler din begejstring for olierne, kan du blive Wellness Advocate (forhandler) og blive en del af mit højfrekvente netværk.

Som forhandler, vil du blive guidet og støttet i at komme godt i gang. Jeg kommer til at bygge sammen med dig, så du hurtigt oplever fremgang.

Min entusiasme er smittende og sammen kan vi sprænge glasloftet for hvad der er muligt. Du får gratis adgang til et kærligt og hjælpsomt forum, fyldt med nyttig information på dansk. Her løfter og hepper vi på hinanden, fremfor at konkurrere. Det i sig selv, er en kæmpe healing for de fleste.

KUN 3 krav til at være bygger / forhandler 

1) At du bruger og er begejstret for olierne ✔️

2) At du er aktiv med et køb af olier & produkter for 150 Euro per måned (150 PV) ✔️
For dette kontingent modtager du månedens særlige olie fra doTerra, samt 25-55% rabat på dine køb og en hurtig optjening af point, som du ydermere kan købe for. Produkterne du køber for de 150 PV, kan du vælge at bruge selv, til dine workshops eller sælge videre til dine kunder. Din investering betaler sig typisk hjem via kommission allerede efter 2-3 måneder, hvis du selv enroller kunder/byggere.

3) At du enroller 3 byggere på sigt, som bliver en del af dit team ✔️

Som bygger på mit doTerra team får du

♡ Min kompetente & healende 1:1 guidance i at komme godt fra start
♡ Løftet din vibration markant
♡ 5 af mine healings lydfiler gratis efter eget valg her
♡ Din egen hjemmeside hos doTerra med tilhørende webshop
♡ En smart Olie App, hvor du kan slå symptomer og matchende olier op
♡ Adgang til gratis mentoring af Christine Eilvig og sparring i en lukket facebook gruppe
♡ 12 moduler spirituel mentoring, som du kan bruge til at vækste din business
♡ Mulighed for at deltage i gratis workshops og månedlige Zoom møder, med coaching, healing & tapping på dine blokeringer, hvor du garanteret går løftet derfra
♡ Del i et kærligt netværk af skønne og inspirerende olie entusiaster, der hjælper hinanden. Du kan deltage lige så meget eller lidt du vil. Der er intet krav om at være med i facebook gruppen.

Jeg ved det kan være ensomt og økonomisk utrygt, at være solo selvstændig. Som bygger på mit team, vil du opleve at få det skønneste netværk af kollegaer og følelsen af instant rygdækning med doTerra som motor.

Du får adgang til at forhandle nogle af de mest virksomme og rene olier på jorden, inkl. kundeservice og web-support til dig og dine kunder, en webshop, masser af mentoring, inkl. den mest gavmilde kompensationsplan jeg er stødt på.

Du får altså mulighed for at drive en lukrativ virksomhed for kun 150 Euro per måned! Som du ydermere kan trække fra, plus dit honorar er momsfritaget.

Er forhandler & bygger noget for dig?

Næres du af at hjælpe andre, samtidig med du selv bliver løftet? Så ved jeg, at du vil ELSKE at arbejde med disse magiske olier. Som behandler, er de et must for at støtte, beskytte og højne din vibration, så du ikke tærer på din egen energi. Hvis du ydermere vil dele dem med dine klienter, er Wellness Advocate helt oplagt for dig.

Du kan også sagtens blive bygger uden at være behandler eller terapeut. Er du begejstret for olierne og typen, der helt naturligt deler med dit netværk, familie og venner, er det også oplagt.

Som bygger, er det muligt at tjene til dit eget forbrug, supplere din indkomst eller leve udelukkende af din olieforretning.

Som potentiel forhandler, står du typisk et sted i livet, hvor du ønsker at noget nyt skal ske i dit personlige liv og/eller i din forretning. Det er lige præcis hvad olierne leverer, på så mange magiske planer.

Er det noget du kunne tænke dig at drøfte og høre mere om, skriv endelig til mig på info@heartbliss.dk og jeg kontakter dig.

Det koster kun €25 at oprette dig som Wellness Advocate eller at du køber et enrolment-kit, hvor gebyret bortfalder.

Er du allerede afklaret, villig til at indfri kravene og har fået et JA fra mig, er du velkommen til at signe-op som Wellness Advocate på mit team her

LÆS også Jeg vil i gang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?