Del Olierne

Vil du dele doTerras magiske olier

Hvis du vil have dine olier betalt eller opbygge en supplerende forretning med olierne, kan du blive Wellness Advocate (forhandler/bygger).

2 forudsætninger for at blive bygger 

1) Elsk & brug olierne! ✔️

2) Vær aktiv med et køb af produkter for min. 100 PV (ca. €100) / måned ✔️
For dette kontingent får du 25-55% rabat på dine køb og en hurtig optjening af point, som du ydermere kan købe for. Produkterne du køber for de 100 PV kan du vælge at bruge selv, som demo, eller sælge videre til dine kunder. Din investering betaler sig typisk hjem via kommission allerede efter 2-3 måneder, hvis du selv enroller kunder.

Som bygger på mit doTerra team får du

♡ Min 1:1 guidance i at komme godt fra start
♡ Min Olieguide for nybegyndere
♡ Mulighed for at invitere dine kunder ind i min FB gruppe, hvor jeg inspirerer om olierne
Frihed til at skabe dit eget team & bygge uafhængigt på din måde, eller i fællesskab med mig
♡ På mit team ønsker jeg mest af alt, at du selv er en glad kunde, der værdsætter olierne!

Jeg har ingen forventninger til, at du skal nå en hvis kvota. Det er vigtigere for mig, at du ærer og respekterer de essentielle olier & lærer at bruge dem i overenstemmelse med din krop & jorden. 

Hjerte Netværk 

Som bygger på mit team, har du mulighed for at skabe et netværk af kunder og kollegaer, samt få doTERRA som stabil partner og leverandør.

Du får adgang til at forhandle nogle af de mest virksomme og rene olier, innovative wellness produkter, inkl. kundeservice til dig og dine kunder, egen webshop og en gavmild kompensationsplan.

Som bygger får du altså mulighed for at drive en business for kun 100 Euro / måned. Som du ydermere kan trække fra, samt dit honorar er momsfritaget.

Er bygger noget for dig?

Først og fremmest ønsker du selv at bruge doTERRA’s produkter. Hvis du derudover næres af at hjælpe og inspirere andre, vil du højst sansynligt ELSKE at arbejde med disse magiske olier.

Som behandler eller yogalærer, er de et must for at støtte, beskytte og højne din vibration, så du ikke tærer på din egen energi. Hvis du ydermere vil dele dem med din omgangskreds og klienter, er Wellness Advocate oplagt.

Du kan også blive bygger uden at være behandler eller terapeut. Er du begejstret for olierne og typen, der helt naturligt deler med dit netværk, familie og venner, er det også oplagt.

Som bygger, er det muligt at tjene til dit eget forbrug eller supplere din indkomst.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan udvide og løfte din nuværende business med olierne eller skabe en ny, skriv til mig på info@heartbliss.dk og jeg kontakter dig for en uforpligtende snak. Så finder vi sammen ud af, om dette kunne være noget for dig.

 

LÆS også Jeg vil i gang med doTERRA. Hvordan gør jeg helt lav praktisk?

SE mine reservationer omkring NWM og hvorfor jeg alligevel forhandler doTERRAs produkter her!