Blog

Baby fødder på en uge

Baby Foot. Dette må være den mest effektive fod peeling jeg nogensinde har prøvet. Fra Japan selvfølgelig. Har de ikke altid haft noget med effektivitet og fødder?

Først sidder du med nogle plastik sokker fyldt med hudvenlig frugtsyre og urter i 1-2 timer. Ja, du må virkelig planlægge det så du ikke skal noget, for det er ikke verdens nemmeste ‘sutter’ at sjaske rundt i. Nogle dage efter starter miraklet.

Peelingen begynder og den er vild. Det er ikke her du skal til bryllup i bare fødder eller sandaler, for det vil være en show stopper udover det sædvanlige. Planlægning er altså afgørende med dette produkt.

Afskalningen var til gengæld så gennemgribende for mig, at den ikke efterlod en eneste død hudcelle på mine fødder eller tæer. Jeg har gået til foddame lige siden jeg var 13, som en luksus treat min mor gav os, inspireret af sin mor, som nød at gå på skyer. Og sådan har jeg også haft det. Jeg elsker at gå på skyer og jeg er fuldstændig vild med silkeblød hud overalt på kroppen… inklusive fødderne. Der er ikke noget større turn off, end sprukne hæle og gule negle….

Jeg synes nu alligevel, at dette produkt er meget bedre end fod damens kniv, fordi peelingen er jævn og efterlader et helt ensartet resultat med baby bløde fødder og hæle.

Efterfølgende når afskalningen er helt overstået, er det en god idé at smøre fødderne godt ind hver nat. Lav ikke peelingen hvis du har dybe revner eller åbne sår.

Følgende billede er fra Baby Foot og gengiver processen uden redigering. Produktet køber du til fordelagtig pris her

 

Baby foo

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *