Blog

And the winner is… Vinderen er!

And the winner is… Vinderen er!

Hvor er jeg rørt over alle jer, der tilmeldte jer konkurrencen om at vinde en numerologisk session. Tak for alle de rørende og kærlige beskeder til mig og jeres anerkendelse af mig og mine evner. Det var også rigtig hyggeligt at høre fra nogle af mine ‘gamle’ klienter, som har fuldt med mig i alverdens healings eskapader.

Jeg er glad for, at det ikke var med fornuften jeg skulle vælge en vinder, for så havde opgaven været mig helt umulig. Jeg kunne jo finde en god grund til hvorfor hver og en skulle vinde en session. Bare det, at I har meldt jer hos mig vidner om, at I har taget det første skridt imod forandring og forbedring.

Jeg lod mit hjerte om valget. Og har den største glæde af at afsløre, at det er Linnea Larsen der har vundet en numerologisk session!

Linneas og nogle af jer andres mindre gode erfaringer med numerologien, har inspireret mig til at skrive en blog herom. Har du oplevet ikke at få det bedste numeroskop? For der er stor forskel på hvilken numerolog du vælger, og hvilken form for numerologi de praktiserer. Lige så fantastisk det kan gå med det rette numeroskop, lige så forfærdeligt kan det gå med det ‘forkerte’. Numerologiens kræfter er ikke at kimse af. Det er powerfuldt sh** vi opererer med, når vi arbejder med universets love på så virkningsfuld en måde, som med navne.

Med det rette numeroskop, skal du få det bedre med tiden og efter 5 år skal dit liv også vidne herom i tiltagende grad. Hvis ikke, er der noget galt og jeg vil råde dig til at opsøge en ny numerolog, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Hvis du allerede fornemmer, at der er noget helt galt længe inden, tøv da ikke med at opsøge din oprindelige numerolog, for at få dit numeroskop tjekket. Har du mistet tilliden til vedkomne, find da en ny.

Til jer, der beklagede jer over jeres oprindelige dåbsnavn, tilgifte navn eller nye numeroskop, fik jeg lyst til at give lidt feedback, for at imødekomme jeres åbenhed. For de af jer der har fået det meget værre, er usikre på om I skal beholde eller fjerne et navn, eller føler jer svage – kan jeg give jer et hint om, at for de fleste af jer, er jeres numeroskoper ikke harmoniske ifølge den numerologi jeg praktiserer. Og for nogle meget få af jer, er numeroskoperne rene, bare ikke de mest optimale til jeres essens. Lyt derfor altid til jeres ubehag, der vidner om, at her er noget ‘off’, som højst sandsynligt kan imødekommes via et bedre numeroskop.

Linnea skriv til mig på info@heartbliss.dk, såfremt du stadig ønsker din session. Jeg skal hører fra dig indenfor 24 timer, ellers går muligheden til en ny.

Til alle jer andre… what can I say? Jeg har meget svært ved kun at vælge én vinder, når der er så mange åbenhjertige tilmeldinger. Derfor har mit hjerte taget over og jeg har besluttet mig for at tilbyde jer et gavekort på 500 kr., som kan bruges på følgende numerologiske sessioner hos mig:

  • Numerologisk session til DIG
    Inkl. tolkning af dine essenstal, skæbne, aktuelle & nye navne, plus udregning af et nyt skræddersyet numeroskop i fuldkommen harmoni med din essens.
  • Numeroskop via MAIL
    Til dig der ønsker dit unikke skræddersyede numeroskop tilsendt via mail, inkl. navnelister & healing lydfil – men uden mundtlig eller skriftlig tolkning.
  • Numeroskop TJEK via mail
    Til dig som allerede har været til numerolog og som føler, at der eventuelt ligger en opgradering til dig.

Ønsker du at tage imod dette personlige gavekort – som er til de øvrige 28 der meldte sig konkurrencen – skal du skrive dit ja tak! til mig på info@heartbliss.dk med Rabatkode i emnefeltet. Herefter får du tilsendt rabatkoden, som skal benyttes inden d. 1 feb. 2016. Sessionerne skal afholdes inden d. 1 April 2016.

Fra slutningen af denne uge (ca!), skulle det også blive muligt at betale i rater og dermed gøre det nemmere for flere at få et navneskifte eller healing hos mig.

Endnu en gang tillykke! Hvor er jeg taknemmelig for jer og hvad I har bidraget med, med jeres historier og tilmeldinger, hver og en.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *