Blog

Æteriske olier plejer da ikke at virke

Æteriske olier plejer da ikke at virke

Nej sådan havde jeg det også, før jeg stødte på doTerras æteriske olier og fik den vildeste oplevelse. (Den kan du læse om her)

Det er vist ingen hemmelighed længere, at jeg er vild med de 100% rene æteriske olier fra doTerra.

Hvorfor? Fordi jeg får så fantastiske resulter med dem, hver evig eneste dag. Ikke både for mig selv, men også dem jeg vejleder og kender, der bruger olierne terapeutisk.

Jeg var heller ikke imponeret

Helt ærligt, var jeg ikke imponeret da jeg hørte, at det var æteriske olier der var det nye guld. Hvorfor? Fordi jeg som du, har prøvet æteriske olier før uden det store resultat. Jo nogle af dem duftede da meget godt og så pyntede de muligvis på hylden. Meget mere kunne de ikke. Desværre.

Jeg havde nemlig taget et semester i aromaterapi, ifb. med min uddannelse som Medicinsk Urteterapeut. Deri hørte vi om alle de fantastiske egenskaber ved de æteriske olier og jeg blev så dybt skuffet gang på gang, når jeg ikke fik de resultater. Jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvor alle de husråd og gode erfaringer kom fra, når nu de ikke virkede på mig.

Jeg sidestillede de æteriske olier med krystaller og sten. Smukke. Nice to have, men ikke noget der rigtigt kunne gøre en vedvarende forskel.

Så forstod jeg

Og så i år forstod jeg endelig hele problematikken om hvorfor, de gængse æteriske olier på markedet, selv de 100% økologiske fra helsekosten, ikke levede op til deres ry. Fordi de ikke var 100% rene.

Og med det mener jeg 100%. Selv 99% rent er ikke 100% rent og kan derfor ikke bruges terapeutisk og egner sig slet ikke til indtagelse. Øko er heller ikke lig med 100% rent, fordi de forskellige lande har forskellige krav til hvad økologisk er. Og nogle af dem vil du slet ikke kende til. Og så kan der sagtens blandes økologiske fortyndings olier i en økologisk æterisk olie, for at gøre den billigere og dermed mindre effektiv.

Nu hvor jeg har prøvet effekten af en 100% ren æterisk olie, har jeg oplevet med øjeblikkelig effekt hvor powerfulde de er og hvor hurtigt de virker. Ikke længere er mine æteriske olier (som nu er fra doTerra) ligestillet med ‘nice to have’ krystaller eller sten. Nej de står og stråler på den fornemmeste plads i mit badeværelse. Nu forstår jeg hvad alle husmødrene og heksedoktorerne fablede om. De brugte naturligvis 100% rene æteriske olier way back then.

Selvfølgelig er de dyrere

De 100% rene æteriske olier er dem som kan give terapeutisk effekt. Det gør også prisen på olierne væsentligt dyrere end en uren olie, der er fortyndet. Det giver sig selv. Du kan altså ikke sammenligne højkvalitets olierne fra doTerra med de gængse på markedet. doTerras æteriske olier og kosttilskud er i en kategori helt for sig selv. Næsten alle olierne kan indtages på nær de giftige (Wintergreen, DeepBlue) og det siger jo en hel del om deres renhed og kvalitet.

Når først du har prøvet en olie og mærket den øjeblikkelige transformerende effekt den har på dit problem, vil jeg vove at påstå, at du næsten vil give hvad som helst for den olie. Du kommer i al fald til at forstå dens værdi på et helt andet taknemmeligt plan.

Personligt er jeg dybt taknemmelig for, at jeg blot kan bestille en olie til lige det behov jeg har, i det minut jeg har det og så bum leveres den. Jeg skal ikke selv ud og opstøve en mark fuld af wintergreen, for slet ikke at nævne, sætte mig ind i hvordan den destilleres. For det kæmpe arbejde, uvurderlig service og forsikringen om, at produktet er helt rent, betaler jeg gerne.

Lige nu kan du endog få nogle udvalgte enrolment kits til yderligere 20%. SE DEM HER

Du finder tilbudet & flere skønne olier i shoppen her

Melder du dig ind som Wholesale Customer får du 25% rabat og muligheden for at spare point op, som du kan købe endnu flere gratis olier og kosttilskud for. På denne måde bliver det pludselig en rigtig god deal at få top kvalitets olier!

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *