Blog

3 nye touch olier

3 nye touch olier

Er helt lykkelig for at kunne meddele, at de essentielle olier Balance, Serenity og Helichrysum, lige nu fås i touch udgave, i en helt særlig Holiday Trio. Oplagt til at komme godt og hel igennem julen og som julegave til de sensitive og til dig, der let bliver stresset.

Disse olier kan ellers ikke fås enkeltvis som touch. Touch er rollere, hvor den essentielle olie er blandet op i en bæreolie og klar til brug på huden. Gør det super handy at have med dig i tasken, og rulle på når du har behov.

Jeg har ønsket mig disse olier som touch og er helt høj over, at det er blevet muligt her i Europa.

Holiday Trio indeholder følgende guddommelige touch olier:

SERENITY

En blanding der skaber ro. Indeholder: Lavendel, merian, kamille, ylang ylang, sandeltræ og vanilje. Serenity støtter os i at slippe stress, overansvar, nervøsitet og overvældelse. Når vi ikke kan falde ned, fordi vi er overgearede. Blandingen går ind og lindrer de underliggende årsager til uroen. Et konstant pres, byrder og for tunge løft. Vi kommer i kontakt med os selv, og derfra kan vi mærke og connecte med andre. Vi mærker vores ubalancer og bliver i stand til at justere, så vi kan lade ordentlig op. Vi lander i ro, healing og refleksion. Bedst til aften. Smør under dine og børnenes fødder inden sengetid. Hjælper med at afkoble, afstresse og til en dyb nats søvn.

BALANCE
En groundende blanding med mange trænoter. Træer lever i nuet, så den bevidsthed kan vi låne. Træer er stabile og har ikke travlt. Genial til overstimulering, overgearede børn og voksne. Styrker kontakten til underkroppen, vores rødder og planeten. Balancerende modpol til typer, der er meget i hovedet og de højere luftlag. Typer der kommunikerer meget og har en tendens til at tale, mere end de handler, så de ofte lander i luftkasteller og dulmen med visioner. Balance støtter fysisk grounding. Resultaterne lander og visioner udleves fra en indre styrke.

HELICHRYSUM
Foryngende ansigtsolie. 
En olie som transformerer alle former for smerte. Kaldes også for “flydende plaster”, fordi den hurtigt healer sår og skrammer. Vi lander i troen på, at livet vil os det godt, trods de mange traumer, vi har mødt undervejs. Bevidstheden hæves, og nyt håb installeres. Kampen med tilgivelse erstattes af en dyb taknemmelighed over de mange smertefulde oplevelser og erkendelser. Vi rejser os fra asken i troen på, at livet sker for os. Mod, vilje og beslutsomhed bliver vores nye kompas.

‘Holiday Trio’ fås så længe lager haves. Din pris som engroskunde er €91,25. (Koster ellers €121,67 retail).

Ikke kunde? Bliv medlem og spar 25% inkl. mange andre fordele her👇 https://www.mydoterra.com/camillesafijer/#/

Se en udførlig beskrivelse af hvordan du opretter dig her

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *